Terve Urheilija -ohjelman koulutustoiminta


Iltaseminaarit

Terve Urheilija -ohjelma järjestää useita koulutuksia yhteistyötahojensa kanssa vuosittain. Tampereen Urheilulääkäriasema vastaa yhdessä Varalan Urheiluopiston kanssa Terve Urheilija -iltaseminaarin järjestämisestä kaksi kertaa vuodessa. Iltaseminaarien aiheina on nuoren urheilijan terveelliseen ja kehittävään harjoitteluun liittyviä teemoja.

Aiempien iltaseminaarien materiaalit löytyvät Materiaalit osiosta iltaseminaarien materiaalipankista.Valmennusosaamisen koulutukset UKK-instituutissa

Tampereen Urheilulääkäriaseman koulutuskalenterissa on sekä avoimia että tilattavia valmennusosaamisen koulutuksia.
Liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen Terve Urheilija koulutukset

Terve Urheilija -ohjelman kymppiympyrän aihealueista Terve Urheilija -koulutuksia järjestävät  Liikunnan aluejärjestöt ja Terve Urheilija -lajiliitot.
Vammat Veks -koulutus

Yhteistyössä Terve Urheilija -ohjelman ja Suomen Valmentajien kanssa toteutettavaa "Vammat Veks" -koulutusta voi tilata seuralle, lajiliitolle tai muulle taholle Suomen Valmentajien kautta.Terve Urheilija -kouluttajakoulutukset

Terve Urheilija -ohjelma on järjestänyt viisi kouluttajakoulutusta (20082014). Niiden myötä koulutettiin terveen urheilun asiantuntijoita ja lisättiin valmentajakouluttajien osaamista erityisesti vammojen ehkäisyn ja kokonaisvaltaisen harjoittelun näkökulmasta. Koulutuksen on käynyt lähes 100 valmentajaa.

Bookmark and Share