Sporttimestarin blogi

Miten voittavat tavat muodostuvat? Blogivieraana Aleksi Tossavainen

24.10.2018 09.06
Veli-Matti Talonen

Tiedättekö sen tunteen, kun uusien juttujen aloittaminen voi joskus tuntua vaikealta? Esimerkiksi monipuolisen lämmittelyohjelman ottaminen osaksi jokapäiväistä treeniä voi alkuun tuntua raskaalta. Päivien ja viikkojen kuluessa siitä alkaa kuitenkin muodostua tapa, ja yhtäkkiä et enää huomaakaan tekeväsi mitään outoa ja ihmeellistä. 

Päivän blogivideolla Eerikkilän urheiluopistolla kouluttajana toimiva Aleksi Tossavainen kertoo, miten voittavat tavat muodostuvat ja miten niiden avulla päästään kohti tavoitteita.

Aleksi on vastikään kirjoittanut kirjan Voittavat Tavat, joka antaa konkreettisia työkaluja laadukkaan arjen rakentamiseen niin valmentajille, urheilijoille sekä kuntoilijoille. Aleksilla on viiltävan hyvä näkemys, kuinka hyviä tapoja luodaan. Hyvät tavat yhdessä tutkitusti hyödyllisten ja turvallisten harjoitusliikkeiden kanssa nostavat suorituskykyä sekä vähentävät vammoja. De Facto!

”Sä mietit, mitä sä haluat. Mitä sä oot valmis tekeen sen eteen ja sitten arviot, että teetkö sä asioita, jotka vie sua kohti sun tavoitetta? Mikä on sun totuus?”

Heavy stuff. Äänet päälle ja varaa 12 min aikaa.


Merkittävän osan lasten ja nuorten liikuntavammoista voisi estää oikeanlaisella harjoittelulla. Sporttimestari tarjoaa ilmaista koulutusta aiheesta nuorten valmentajille.

#terveurheilija #voittavattavat

Instagram & Twitter: sporttimestari
Instagram ja Facebook: voittavattavat

0 kommenttia | Kommentoi