ARKISTOON

Viides kouluttajakoulutus alkaa helmikuussa 2013 – tule mukaan!

Helmikuussa 2013 alkaa seuraava Terve Urheilija -kouluttajakoulutus Varalan Urheiluopistossa Tampereella. Koulutuksen tavoitteena on lisätä valmentajien ja valmentajakouluttajien osaamista erityisesti vammojen ehkäisyn ja kokonaisvaltaisen harjoittelun näkökulmasta. Koulutukseen voivat hakea oman ammattitaitonsa ja seuran toimintakäytäntöjen kehittämisestä sekä valmentajien kouluttamisesta kiinnostuneet valmentajat ja muut liikunnan ammattilaiset.

Koulutuksessa perehdytään Terve Urheilija -ohjelman Kymppiympyrän sisältöihin. Koulutuksen aikana laaditaan koulutuksen sisältöihin perustuva valmennuksen tai toimintaympäristön kehittämissuunnitelma omaan seuraan, lajiliittoon tai alueelle.

Terve Urheilija -kouluttajat toimivat koulutuksen jälkeen Kymppiympyrän sisältöalueiden kouluttajina ja asiantuntijoina.

Kouluttajakoulutus koostuu:

  • neljästä viikonlopun mittaisesta lähijaksosta
  • 8.2.–10.11.2013 välisenä aikana  
  • koulutuksen välitehtävistä
  • omassa toimintaympäristössä annettavasta näytöstä.

Koulutuksen hinta on 1500 €. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, täysihoidon lähiopetuspäivinä Varalassa ja kouluttaja-asun. Terve Urheilija -ohjelma tukee kouluttajia tulevaisuudessa mm. tuottamalla valmista opetusmateriaalia ja järjestämällä maksutonta lisäkoulutusta.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä UKK-instituutin, Tampereen Urheilulääkäriaseman, Varalan Urheiluopiston, Tampereen Urheiluakatemian ja Hämeen Liikunnan ja Urheilu ry:n kanssa.

Haku Terve Urheilija -kouluttajakoulutukseen käynnistyy syyskuussa 2012, katso lisätietoja koulutusesitteestä ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella.

 

 

 

 

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018