ARKISTOON

Keskustelua opiskelun ja urheilun sovittamisesta

Aamulehden ja Tampereen Urheiluakatemian järjestämässä auditoriokeskustelussa pohditaan urheilu-uran ja opintojen yhdistämisen haasteita. Voiko huippu-urheilija olla myös huippuopiskelija? Mistä pitää olla valmis luopumaan, kun kurottaa huipulle? Pitääkö huippu-urheilijan napsia kymppejä myös koulun penkillä vai voisiko selvitä vähemmälläkin? Onko urheilusta hyötyä vai haittaa opinnoissa? Kuinka löytää tasapaino kahden uran välille? Pitääkö olla yli-ihminen, että selviää sekä urheilu-urasta että opinnoista? Voisiko urheilu-urasta saadun kokemuksen hyväksyä tutkinnoksi?

Tule keskustelemaan ja kehittämään Aamulehden auditorioon tiistaina 14. joulukuuta kello 17–18.30. Tilaisuuden juontaa Aamulehden päätoimittaja Jorma Pokkinen. Keskustelussa ovat mukana huippu-urheilun muutosryhmän jäsen ja keihäänheiton olympiakultamitalisti Tapio Korjus, urheilulukiolainen ja 100 metrin aitojen alle 17-vuotiaiden MM-nelonen Lotta Harala, Olympiakomitean urheilijoiden opinto- ja urasuunnittelun asiantuntija ja 800 metrin SE:n haltija Tuuli Merikoski, TTY:n opiskelija ja koripallon viime kauden Suomen mestari Pyrinnön riveistä Olli Ahvenniemi ja Tampereen Urheiluakatemian urheilijoiden lääkäri ja kiekonheiton SM-kultamitalisti 2010 Tanja Komulainen.

Paikalle kannattaa saapua ajoissa. Aamulehden auditorioon mahtuu 80 ihmistä. Tilaisuutta voi lisäksi katsoa videoyhteyden välityksellä Aamulehden aulassa.

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018