ARKISTOON

Ravintokoulutuksesta eväitä ohjaukseen

Tampereella järjestetään tiistaina 15.3. koulutus liikkuvan nuoren ravitsemuksen ydinasioista. Erityisesti yläkoulujen opettajille sekä nuorten valmentajille ja ohjaajille suunnatun iltakoulutuksen teemana on Ravinnosta puhtia päivään. Illan aikana keskitytään erityisesti ravitsemuksen hyvän kokonaisuuden perusteisiin. Ajankohtaisina asioina pureudutaan juomien eroihin ja välipalojen merkitykseen säännöllisen ateriarytmin ja tasaisen energiansaannin osana.

Ravitsemuksen perusteita ja ajankohtaisia asioita kouluttavat ravitsemusasiantuntijat Patrik Borg, Marika Laaksonen ja Anna Ojala.

- Koulutuksessa esitellään Terve koululainen -hankkeen nettisivuille vapaasti käytettäväksi tuotettuja ravitsemuksen asiasisältöjä ja annetaan vinkkejä sähköisten tehtävien käyttöön. Myös uusien Terve Urheilija -sivujen ravitsemusosiota avataan kuulijakunnalle, kertoo ravitsemusasiantuntija Anna Ojala Tampereen Urheilulääkäriasemalta.

- UKK-instituuttiin saapuu yli neljäkymmentä osallistujaa pääasiassa yläkouluista ja toisen asteen oppilaitoksista, jatkaa Ojala.

Koulutuksen järjestää Tampereen Urheilulääkäriaseman koordinoima Terve koululainen -hanke. Mukana koulutuksessa ovat myös Varalan Urheiluopisto, Tampereen Urheiluakatemia, Hämeen Liikunta ja Urheilu sekä Valio.

Koulutuksen esittely


Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018