ARKISTOON

Laatua suorituksiin -iltaseminaarin materiaalit netissä

Tämän syksyn Terve Urheilija -iltaseminaari pidettiin UKK-instituutissa 18.11. Paikalla VammatVeks- kiertueen uusintakoulutuksessa oli hieno määrä valmentajia ja muita urheilun parissa toimivia ihmisiä useista eri lajeista. Urheilijan terveenä pysyminen oli illan kantava teema. Erityisesti keskityttiin polvivammojen ennaltaehkäisyyn niin teoriaosuudessa kuin käytännön demossa, jossa osallistujat pääsivät arvioimaan toinen toistensa suorituksia. Vartalon hallintaa arvioitiin lankkupidolla, alaraajojen hallintaa puolestaan suorittamalla tutkimustesteissäkin käytettyjä yhden jalan kyykkyä ja pudotushyppyä.

Käytännön harjoituksen päätteeksi osallistujat saivat hien pintaan alkulämmittelyharjoituksessa, jossa käytiin läpi esimerkkiliikkeitä Suomen Valmentajien liiketaitoharjoittelukokonaisuudesta.

Seuraava iltaseminaari järjestetään 23.4.2015 Varalan Urheiluopistolla. Teemana on tällöin urheilijan psyykkinen valmennus. Seuraa Terve Urheilijan nettisivuja ja käy tykkäämässä sivustosta Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla tästäkin tulevasta koulutuksesta.


18.11.2014 Terve Urheilija -iltaseminaarin koulutusmateriaalit

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018