ARKISTOON

Terve Urheilija -videoita katsottu satatuhatta kertaa

Terve Urheilija -ohjelman tuottamia videoilla on YouTubessa yli satatuhatta näyttökertaa.

Terve Urheilija -ohjelma on tuottanut neljän vuoden aikana reilut 40 videota. Ne on tarkoitettu valmentajille, ohjaajille, opettajille, urheilijoille ja heidän vanhemmilleen. Videot on katsottavissa terveurheilija.fi-verkkosivuille upotettuina. Videot on myös kootusti saatavilla YouTubessa Terve Urheilija -kanavalla.

Ensimmäiset harjoitusvideot julkaistiin elokuussa 2009. Tuolloin tarjolle tulivat mm. juoksukoulun, loikkakoulun ja kyykkykoulun videot. Harjoitusvideoita on täydennetty myöhemmin kuntopallo- ja kuminauhaharjoittein.

Opetusvideoita on tuotettu liikuntavammojen ensiavusta ja nuoren urheilijan ravitsemuksesta. Tommi Evilää haastateltiin videolle liikuntavammojen ehkäisystä vuonna 2011 valtakunnallisen tapaturmapäivän myötä. "Musta silmä" -video puolestaan herättelee salibandyn suojalasien käyttöön.

Suosituin Terve Urheilija -videoista on Kunnon ruokaa nuorelle urheilijalle -ravitsemusvideo. Sen kahta eri versiota on katsottu yhteensä 9000 kertaa. Musta silmä -videota katsottiiin parin ensimmäisen kuukauden aikana yli 5000 kertaa, nyt näyttökertoja on koossa lähes 7000. Liikuntavammojen ensiavun KKK-videoita on katsottu yhteensä lähes 6000 kertaa. Harjoitusvideoista eniten katselukertoja on kerännyt tempausvalan tekniikan opastava video. Sitä on katsottu yli 5500 kertaa.

Osa videoista on tuotettu yhdessä Terve koululainen -hankkeen kanssa. Ravitsemusvideossa yhteistyökumppanina oli myös Varalan Urheiluopisto. Opetusvideot ovat olleet jaossa verkon lisäksi Koululiikuntaliiton PowerMover tanssi-DVD:llä.

Tutustu ja ota avuksesi valmennukseen tai ohjaukseen

Terve Urheilija -harjoitus- ja opetusvideot

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018